Vill du utveckla ditt företag?

 

ELLiT AB är ett konsultbolag med fokus på att hjälpa företag att utveckla sina affärsverksamheter.  

ELLiTs affärsidé bygger på att vara en långsiktig partner inom affärsutveckling, marknadsplanering och organisationsuppbyggnad. Relationen skall bygga på en hög kompetens och ett starkt engagemang kombinerat med en stor respekt för företagets egna värderingar och ursprung. För konsultprofil klicka här.
********************************************************************************************
Vårt samarbete "All for you" erbjuder prisattraktiva och snabba leveranser av tjänster inom webdesign, marknadsföring och bildredigering. Kontakta oss för en utförligare presentation.

All-for-you-H-16

*************************************************************************************

KalbyNet IT Konsult AB får nya ägare

DSC 0509ok1

KalbyNet IT Konsult AB förstärker sin ägarstruktur med bakgrund av marknadens integrering av webblösningar i sina affärsprocesser. Kjell Anderson, Kjellsa Reklamstudio och Natsue Asai-Ellesson, ELLiT AB, tar över majoritetsandelen av bolaget samtidigt som Per Pegard behåller en mindre andel.

Vi har redan haft en del gemensamma projekt där kunden valt en helhetslösning från oss med ny webbsida, dokumenthantering, 3D-modelleringar samt understödjande reklammaterial, säger Kjell Anderson. Nu väljer vi att formalisera samarbetet ytterligare genom delägarskapet.

För vår del har den lokala förankringen varit viktig. Vi finns nära våra kunder och vår ambition är inte bara att hålla en hög servicenivå och ett vänligt kundbemötande utan även vara delaktiga i våra kunders långsiktiga affärsutveckling. Smarta IT-lösningar som affärsstödjande verktyg blir ännu viktigare i framtiden. Ta t ex frisörsalonger som idag låter kunden själva boka tiden i en bokningskalender på nätet, en lösning som vi kommer att se mer av i framtiden, framhåller Natsue Asai-Ellesson.

Med den nya ägarbilden breddas verksamheten i företaget avsevärt. Natsue Asai-Ellesson, med sin långa erfarenhet som VD och företagsutvecklare och Kjell Andersson med en gedigen bakgrund inom reklam och marknadsföring kommer att medföra ett ännu bättre erbjudande till befintliga kunder.

Det är mycket positivt att det kommer in nya ägare med lokal förankring, som med nya friska idéer kan fortsätta att utveckla KalbyNet för framtiden avslutar Per Pegard.

För mer information kontakta Kjell Anderson tel 0479-43 29 71 eller via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Affärsutveckling

Känner du att marknaden förändras och kraven ökar på dig som företagare. Vad kan du göra för att företaget ska hänga med i utvecklingen? ELLiT kan vara ett stöd för dig!

Läs mer:

Mentorskap

Att vara chef kan vara tufft och i viss mån ensamt. Höga förväntningar från omgivningen och dig själv kan göra det svårt att alltid tänka positivt. ELLiT försöker få dig att se möjligheter, vilken väg du sen väljer beslutar du själv.

Läs mer:

Marknadsplanering

Attraktivt marknadsmaterial och aktiv kundbearbetning är nyckeln till framgång. ELLiT hjälper dig ta fram det du behöver och följer med dig ut till kund.

Läs mer: