HÄSTAR

HorsesFrån haflinger har aveln styrts över på hopphästar och på gården finns talangfulla unghästar. Ett avelsto tävlas och meriteras av duktiga Daisy Pearson, läs mer på www.dpjumping.com

  

 

 

 

 

 

 

harfe o honey

 

Den största framgången inom aveln kom på Haflingerriks 2005 i Tingsryd då stoet Harfe blev Bästa Avelsto och hennes avkomma Honey blev Bästa svenskfödda sto.

 

 

 

 

nilton 27  I Natsue's ägo fanns även hingsten Nilton som köptes in som föl och nu verkat under många år som godkänd hingst.

 

 

 

 

 

 

ida o flisanHennes dotter Ida har under många år framgångsrikt tävlat på ponny med bl.a. Distriktsmästare i Skåne och Meetingvinnare av Börjes Cup som merit.

 

 

Hus och familj

Natsue bor på en gård i Nord Östra Skåne. Familjen består av Natsue, barnen Ida och Nils samt barnbarnet Noélle

Läs mer

Semester

Natsue's familj gillar bäst aktiva semestrar. Försöker en gång om året åka ner till Alperna och ta in på ett mysigt hotell med god mat och nära till backarna.

Läs mer

Hundar

Natsue är uppväxt med hundar då hennes föräldrar hade Schäferhundsuppfödning (Kennel Asai) och nu i huset bor Xara. En ständig följeslagare på promenaderna ute i naturen.

Läs mer

Hästar

Natsue har under många år drivit en mindre avelsverksamhet för haflinger.

Läs mer

Innebandy

Efter att ha följt sonen Nils innebandy matcher från läktaren fick Natsue förmånen att komma med i laget. Jobbat med att vara mentor i laget till både spelare och tränaren 2009/2010 - 2011/2012.

Läs mer